Illustrativ bild med Digitalidags logotyp och grön bakgrund och vit text.

Sommarhälsningar från Digitalidag!

Hej alla läsare, 

Idag är det 100 dagar kvar till den 14 oktober då den fjärde upplagan av Digitalidag arrangeras. Så fort tiden gått! Under våren har vi tillsammans med våra aktörer arbetat intensivt för att skapa så bra aktiviteter som möjligt, och kontinuerligt har vi sammankopplat aktörer till att göra gemensamma aktiviteter! Förhoppningen är att Digitalidag kan bli ett startskott för fortsatt samarbete.

I detta nu planeras + 850 aktiviteter på +210 orter - från Kiruna i norr till Malmö i söder! Det är ett fantastiskt engagemang! Vi på Digitalidag vill rikta ett stort tack till er alla som vill vara med och inspirera alla människor till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen. Det är Ni som skapar och möjliggör Digitalidag! Vi hoppas att ni får en fantastisk sommar, och vi ser redan fram emot att fortsätta arbetet efter ledigheten. 

Håll utkik på vad som sker framöver!

Efter sommaren kommer vi att starta i gång igen med en digital kickoff den 1 september där alla medverkande aktörer & intressenter är varmt välkomna att delta. Under kickoffen kommer du att få ta del av intressanta samtal, och såklart riktas mycket fokus inför den 14 oktober - alltifrån information till kommunikationstips! Hör gärna av dig till oss här om du önskar delta på kickoffen. 
Vi vill även påminna er om att den 9 september är sista dag för alla medverkande aktörer att skicka in sin aktivitetsbeskrivning på vår hemsida, och den 16 september lanserar vi alla aktiviteter och aktörer på vår hemsida som kommer att finnas tillgängligt här

Om du är intresserad av att medverka under Digitalidag är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Därefter kommer vi att kontakta dig med mer information!

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på info@digitalidag.org!  


Sommarhälsningar från, 

Digitalidag