Kodcentrum på Digitalidag 2023: Åk 7-9

Stockholm
10:00 - 11:00

På liknande sätt som under Digitalidag 2022 finns det möjlighet för alla skolor, pedagoger och barn & ungdomar att även i år under Digitalidag 2023 den 13 oktober ta del av Kodcentrums förberedda lektionsmaterial som riktar sig till åk F-9!

Kodcentrum är en ideell förening som kostnadsfritt introducerar barn och unga till programmering och digitalt skapande. Under förra årets Digitalidag deltog över 1500 elever i Kodcentrums aktiviteter runt om i hela landet. I år finns det tre olika aktiviteter som är perfekta för dem som vill inspireras och bredda bilden av vad kodning kan innebära! Läs gärna mer om programmering och digitalt skapande här!

Anmäl gärna dig här!

 


Hur kan man jobba med spel?
Åk 7-9 kl. 10.00 – 11.00

Välkommen till en livesändning där Kodcentrum möter personer som jobbar med spelutveckling på olika sätt: på en spelstudio och på en skola som utbildar bl.a. spelutvecklare. Tillsammans undersöks olika ingångar till hur man kan jobba med spel och tech, och hur många olika personer och kompetenser som behövs när man skapar spel: programmering, kreativitet, problemlösning, storytelling, och massa mer!

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Kodcentrum
Alice Dryden