Kodcentrum på Digitalidag 2023: Åk 4-6

Stockholm
09:00 - 09:30

På liknande sätt som under Digitalidag 2022 finns det möjlighet för alla skolor, pedagoger och barn & ungdomar att även i år under Digitalidag 2023 den 13 oktober ta del av Kodcentrums förberedda lektionsmaterial som riktar sig till åk F-9!

Kodcentrum är en ideell förening som kostnadsfritt introducerar barn och unga till programmering och digitalt skapande. Under förra årets Digitalidag deltog över 1500 elever i Kodcentrums aktiviteter runt om i hela landet. I år finns det tre olika aktiviteter som är perfekta för dem som vill inspireras och bredda bilden av vad kodning kan innebära! Läs gärna mer om programmering och digitalt skapande här!

Anmäl gärna dig här!

 


Spelens magiska värld
Åk 4-6 kl. 09.00 – 09.30

Älskar du och din klass också att spela spel? Men visste du att bakom varje spel finns det massa människor som jobbat med att rita spelvärlden, skriva berättelsen om vad spelet ska handla om, programmera alla spelets bitar till att göra som du vill när du styr? Välkommen till en rolig sändning där Kodcentrum träffar en spelutvecklare som berättar om hur det är att jobba med spel.

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Kodcentrum
Alice Dryden