Kindred Group

Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, USA och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Kindred Group har 1600 medarbetare globalt.

Varför vi medverkar i Digitalidag

Som ett tech-bolag så inser vi vikten av ett kunskapslyft inom digitalisering och önskar en ökad kännedom och ett ökat intresse för teknologi. Vårt globala tech team består av över 600 medarbetare och vår tech-hub finns i Stockholm. Då vi är ett hel-digitalt företag så ligger teknologi till grund för allt vi gör. Kindred har under många år arbetat för att skapa en trygg och hållbar spelupplevelse med en ambition att noll procent av spelöverskottet ska komma från osunt spelande år 2023. Teknologin spelar en stor roll i detta arbete.  Vi vill gärna dela med oss av hur vi använder teknologin för att både värna om men också ge våra kunder den bästa upplevelsen de kan få.

Att vara en del av Digitalidag är  för oss en självklarhet – att få vara med och främja teknologi och den digitala utveckligen är otroligt viktigt.

Aktiviteter 2023: 1

Nog snackat – vad behöver vi göra för att få fler kvinnor till techsektorn – och kan dom lösa kompetensbehovet?
Digitalt
09:00 - 09:25

Aktiviteter 2022: 0

Aktiviteter 2021: 0

Aktiviteter 2020: 0