Skapa en aktörsida

Så roligt att ni vill medverka under Digitalidag2022 den 14 oktober! På denna sida får du information om hur du skickar in er aktörsinformation. Sista dag för att skicka in er fullständiga aktörsbeskrivning är den 9/9, och samtliga Digitalidag-aktörer kommer att lanseras den 16/9. Det första steget är att logga in på Digitalidags hemsida. Klicka på denna länk för att komma till inloggningssidan som visas i bilden nedan. Ange inloggningsuppgifterna som skickats till dig via mail från Digitalidag.

När du loggat in kommer du in i adminpanelen. Klicka på aktörer för skapa er aktörsprofil.  

För att skapa er aktörsprofil så klicka på Skapa nytt

Du har nu skapat en aktörsprofil och kan fylla i information om er som aktör. I punkt 1 skriver du in organisationens namn.  

Under punkt 3 – ingress – så skriv en kort beskrivning om er som aktör och i punkt 4 så berätta du varför ni medverkar under Digitalidag!

I punkt 5 laddar du upp er organisations logotyp. Klicka därför på lägg till galleri. Sedan lägger du till länk till er hemsida. Till höger i menyn väljer du också en utvald bild för din aktör.

När alla fält är ifyllda så klicka på Markera som redo för granskning – Ja redo för granskning. Om du vill se hur er aktörsprofil kommer att se ut på hemsidan kan du klicka på förhandsgranska. När alla fält är ifyllda och när du vill att Digitalidags-kansli ska gå igenom aktörsprofilen så klicka på Publicera. Om du har missat något fält att fylla i kommer det att stå i menyn till höger – ”Att göra innan granskning”. När allt är ifyllt klickar du på Skicka in för recension så skickas den för granskning. OBS: Alla aktörer som kommer att medverka under Digitalidag 14 oktober kommer att synas på hemsidan (lanseras) den 16/9.

Bra jobbat! Nu är sista steget att lägga till er aktivitetsinformation. Stort tack för att Ni vill vara med under Digitalidag2022!

Om du har vidare frågor så kontakta oss gärna via mail.