Skapa en aktörsida

Så roligt att ni vill medverka under Digitalidag den 15 oktober! På denna sida får du information om hur du skickar in er aktörsinformation. Sista dag för att skicka in er fullständiga aktörsbeskrivning är den 1/9, och samtliga Digitalidag-aktörer kommer att lanseras den 1/10. Det första steget är att logga in på Digitalidags hemsida. Klicka på denna länk för att komma till inloggningssidan som visas i bilden nedan. Ange inloggningsuppgifterna som skickats till dig via mail från Digitalidag.

När du loggat in kommer du in i adminpanelen. Klicka på aktörer för skapa er aktörsprofil.  

För att skapa er aktörsprofil så klicka på Skapa nytt

Du har nu skapat en aktörsprofil och kan fylla i information om er som aktör. I punkt 1 skriver du in organisationens namn.  

Under ingress så skriv en kort beskrivning om er som aktör och i punkt 4 så berätta gärna varför ni medverkar under Digitalidag!

I punkt 5 laddar du upp er organisations logotyp. Klicka därför på lägg till galleri.

När fälten är ifyllda så klicka på spara utkast. Om du vill se hur er aktörsprofil kommer att se ut på hemsidan kan du klicka på förhandsgranska. När alla fält är ifyllda och när du vill att Digitalidags-kansli ska gå igenom aktörsprofilen så klicka på publicera. OBS: inga aktörer som medverkar under Digitalidag den 15 oktober 2021 kommer att synas på hemsidan förrän den 1/10.

Bra jobbat och stort tack för att Ni vill vara med under Digitalidag2021!

Om du har vidare frågor så kontakta oss gärna via mail.

Digitalidag2021

Den 15 oktober arrangerades den årliga och nationella temadagen Digitalidag. 250 aktörer medverkade som tillsammans arrangerade 1315 aktiviteter på 200 orter. Vilken kraftsamling! Vi ser redan nu fram emot Digitialidag2022 som sker den 14/10-2022.