Intresseanmälan

Så roligt att ni vill medverka under den årliga och nationella temadagen Digitalidag! Alla aktörer som vill medverka under Digitalidag förväntas att skicka in en intresseanmälan där kontaktuppgifter anges. Efter anmälan är inskickad kommer Digitalidag att återkomma med inloggningsuppgifter som möjliggör att aktören själv kan logga in på hemsidan och fylla i aktörsinformation och beskrivning av aktiviteten/aktiviteterna. På denna sidan kan du få hjälp med hur man går tillväga!

Intresseanmälan hittar du högst upp i menyraden, och här fyller du i alla obligatoriska fält.

För att kunna skicka in anmälan måste aktören godkänna Digitalidags GDPR-policy och villkoren för att medverka. Klicka på länkarna för mer information om respektive del.

När alla fält är ifyllda kan du skicka in din intresseanmälan, om någon information saknas kommer systemet att flagga för det. När intresseanmälan är mottagen får den angivna kontaktpersonen ett mejl med inloggningsuppgifter som möjliggör att ni kan logga in och fylla i information om er som aktör och beskrivning av aktivitet/aktiviteter.

Digitalidag2021

Den 15 oktober arrangerades den årliga och nationella temadagen Digitalidag. 250 aktörer medverkade som tillsammans arrangerade 1315 aktiviteter på 200 orter. Vilken kraftsamling! Vi ser redan nu fram emot Digitialidag2022 som sker den 14/10-2022.

Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?