Information:

Företagarna LIVE – Finansiera din tillväxt

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare, med tittarnas frågor i fokus. Live-sändningen kan följas var du än befinner dig.

Under fredagens avsnitt av Företagarna LIVE kommer vi tillsammans med Svea och vår expertpanel att ge dig handfasta gör-det-själv-tips och konkreta verktyg för att finansiera ditt företags tillväxt. Vi reder även ut svåra begrepp inom ämnet och ger exempel på en rad olika finansieringsmöjligheter.

Med anledning av [email protected] kommer panelen även att få besvara frågor som berör nya finansieringsmöjligheter som följd av digitalisering automatisering och nya affärsmodeller.

Medverkande:

Günther Mårder, VD Företagarna
Daniel Wiberg, chefsekonom Företagarna
Gillis Wener, försäljningschef Svea
Ann-Christin Bergstedt, VD och ägare Nemax Miljöhantering

Live-sändningen kan följas genom följande länk: https://www.foretagarna.se/live/

Som åhörare under live-sändningen får du mer än gärna ställa en eller flera frågor till sändningen via [email protected].

Eventet arrangeras av Företagarna i samarbete med SVEA och [email protected]

Kostnadsfritt
(Evenemanget är kostnadsfritt och sänds live, ingen anmälan krävs.)

Kontaktperson: Malin Påhls Hansson

E-post: [email protected]

 

Digitalidag2021

Den 15 oktober arrangerades den årliga och nationella temadagen Digitalidag. 250 aktörer medverkade som tillsammans arrangerade 1315 aktiviteter på 200 orter. Vilken kraftsamling! Vi ser redan nu fram emot Digitialidag2022 som sker den 14/10-2022.