Mässa på Falkenbergs Stadsbibliotek

Falkenberg
13:00 - 18:00

Varmt välkommen till mässa på Falkenbergs Stadsbibliotek under Digitalidag den 13 oktober! 

Programmet och medverkande aktörer hittar du här nedan.

Komtek

Komtek visar legorobotar, Bluebot, Scratch och Textprogrammering. Programmering en viktig del i skolans arbete med att utveckla elevernas digitala kompetens. Genom att lära sig grunderna i programmering får eleverna förståelse för hur till exempel spel och sociala medier styrs av bakomliggande programmering. Kunskap om programmering bidrar också till förståelse för att vi själva kan styra och reglera saker i vår omgivning.

Kommunens digitala service

Kommunens utvecklingsavdelningen pratar om hur de arbetar med digital service för kommunens invånare samt berättar självklart också om någon är nyfiken på hur vår avdelning stöttar i strategiskt arbete och andra digitaliseringsprojekt.

E-förslag och politiska beslut

Lär dig mer om hur du kan ta del av de politiska besluten i kommunen samt hur du gör om du skulle vilja lämna ett eget E-förslag som invånare eller besökare.

Digitala kartor

Geodata Falkenberg berättar bland annat om den digitala kartan Falkenbergs kommun tillhandahåller för allmänheten. Den innehåller information om kommunal service, detaljplaner, skolupptagning med mera.

FEAB

Visar sin nya kundappen.

Rian

Visar och hjälper folk igång med sin nya digitala insamlingsportal på Minnen.se. Samt visar hur man som invånare kan hitta spännande information om vår lokalhistoria på Digitalt museum.

Biblioteken i Falkenberg

Visar och hjälper dig igång med bibliotekets olika digitala tjänster samt erbjuder digital handledning.

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Biblioteken i Falkenberg - Falkenbergs Stadsbibliotek
Agnes