Digitalidag i hela Sverige!

Runt om i hela Sverige
08:00 - 16:30

För fjärde året i rad är Swedbank och Sparbankerna engagerade i Digitalidag. Vi medverkar då vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar och sparande. Genom egna initiativ och samarbeten utbildar vi barn och unga i privatekonomi, bidrar till att minska det digitala utanförskapet. För att nå ut till många och få fler att komma igång med digitala tjänster tror vi på samverkan – därför deltar vi i Digitalidag.

Digital support och information jobbar vi med varje dag, men just den 14 oktober kraftsamlar vi tillsammans med andra aktörer för att uppmärksamma att fler ska vilja och kunna  vara med i den digitala utvecklingen.

Vi bidrar till exempel med Teknisk support om våra banktjänster på samtliga bankkontor runt om i landet,  och via telefon 0771-97 75 12. Utöver detta har vi aktiviteter tillsammans andra aktörer, på t ex bibliotek.

På aktiviteterna delar vi även ut  informationsfoldrar på olika språk för att hjälpa så många som möjligt! Vi uppmuntrar alla  våra medarbetare att gå digital-coach-utbildningen som Post- och telestyrelsen (PTS) skapat i samarbete med Digitalidag!

Tillsammans inspirerar vi alla människor att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen!

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Swedbank och Sparbankerna
Ulrica Bergström