Ring Digitalidag

Hela Sverige
09:00 - 17:00

Ring Digitalidag var ett pilotprojekt som genomfördes för första gången under fjolårets temadag dit digitala nybörjare kunde ringa för att få hjälp med enklare frågor och digitala verktyg och tjänster, men framför allt vägledning kring var man praktiskt kan få hjälp på den ort som man bor på.  I år vidareutvecklar vi piloten och kommer att ha växeln öppen under två månader.  Genom initiativet vill vi hjälpa så många som möjligt, men även lära oss mer om hur vi på bäst möjligt sätt kan erbjuda stöd till digitala nybörjare, och se om det finns ett behov av att det finns en telefonlinje att ringa till året runt.    

Under den 14 oktober håller Digitalidag tillsammans med Post- och telestyrelsen (PTS)  hålla telefonlinjen öppen hela dagen dit människor i hela Sverige kan ringa och ställa frågor och få vägledning om var man praktiskt kan få hjälp med digitala verktyg och tjänster.

Växeln kommer vidare att vara öppen under två månader – 16/9 – 11/11 – vardagar kl. 10.00 – 13.00 och bemannas av Digitalidag-aktörers personal. Hjälp oss gärna att sprida detta nummer så att så många som möjligt kan ta del av telefonväxeln!

Numret är 010-550 25 00!

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Post- och telestyrelsen & Digitalidag
Post- och telestyrelsen