På Lika Villkor – Digitalidag på Rinkeby Folkets Hus!

Rinkeby
16:00 - 20:00

Besök Rinkeby Folkets hus och ställ frågor om digitala verktyg och tjänster!

Hur kan jag hantera post, räkningar, kvitton och andra viktigheter digitalt? Vilka ärenden kan jag utföra online för Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Skatteverket och Pensionsmyndigheten?  Vad ska jag tänka på när jag e-handlar?

Dessa frågor kan du få hjälp med när Rädda barnens satsning På Lika Villkor finns på plats på Rinkeby Folkets hus under Digitalidag den 14 oktober. Mellan klockan 16.00 – 20.00 finns medarbetare från Apoteket AB, Statens servicecenter, Betalningshjälpen (Mastercard), Kivra och Amazon på plats på Rinkeby Folkets Hus för att hjälpa dig att antingen påbörja ditt digitala pussel eller komplettera med ytterligare digitala pusselbitar!

Ingen föranmälan krävs, drop-in. Varmt välkommen!

Medverkande aktörer under mässan på Rinkeby Folkets Hus:

 • Apoteket AB (partner till Rädda Barnen och På Lika Villkor)
  Apoteket AB har medverkat under Digitalidag sedan år 2020 – och är en av parterna bakom På Lika Villkor – Rädda barnen. Den 14 oktober arrangeras över 400 aktiviteter på deras apotek runt om i landet!
 • Statens servicecenter
  Statens servicecenter är en aktörerna i Digitalidags styrelse. Statens servicecenter levererar administrativa tjänster till andra myndigheter samt ger information och vägledning i myndighetstjänster till privatpersoner och företag på 125 servicekontor över hela landet.
 • Betalningshjälpen/Mastercard
  För första gången medverkar Betalningshjälpen (Mastercard) under Digitalidag! Betalningshjälpen är ett initiativ, skapat av Mastercard i samarbete med SPF Seniorerna och Sveriges största banker, så att fler ska kunna delta i den digitala ekonomin och digitala tjänster & verktyg.
 • Kivra
  Har medverkat under Digitalidag sedan 2019. 5.4 miljoner svenskar samlar sina viktigheter i Kivra. Få post, ta emot digitala kvitton, betala räkningar, ladda upp viktiga papper och mycket mer – allt i samma app.
 • Amazon Sverige
  Medverkar i år för första gången! Amazon.se är en marknadsplats på nätet som lanserades i Sverige i oktober 2020. För att bidra till en inkluderande digital utveckling kommer Amazon finnas på plats med digitala coacher som efter bästa förmåga ger vägledning och besvarar frågor om olika digitala tjänster och verktyg.
Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Folkets Hus Rinkeby
Fardosa Omar, Ahmed Noor