Hur kan man genom teknologi skapa mervärde?

Stockholm
13:00 - 13:30

Hur kan vi genom teknologin värna om men samtidigt ge våra kunder den allra bästa och säkraste upplevelsen?

En trygg spelupplevelse är en central fråga för Kindred Group. Spelande ska vara ett okomplicerat nöje för alla. Att minska företeelsen osunt spelande i samhället är ett långsiktigt arbete som kräver en mer faktabaserad, öppen och konstruktiv dialog.

Kindred Group har genom sina nio olika varumärken över 30 miljoner kunder över hela världen. Kindred arbetar efter sju olika ”experiences”, upplevelser; ‘Join & Leave’, ‘Pay & Withdraw’, ‘Play Sports’, ‘Play Gaming’, ‘Get communication & Rewards’,  ‘Get Help’  och ‘Be In Control’. Dessa upplevelser fyller alla en otroligt viktig funktion.

Kindred utformade för ett antal år sedan ett spelansvarsarbete för att nå nollprocents-ambitionen 2023. Centrala delar är:

  • Ökad precision: Snabbare och högre träffsäkerhet i identifieringen av potentiellt osunt spelande.
  • Bättre hjälpverktyg: Uppmuntra och hjälpa våra kunder till ett sundare spelande genom förbättrade spelansvarsverktyg.
  • Tydligare kommunikation: Implementera automatiserad kommunikation till spelare för att säkerställa snabbt ingripande vid behov.

’Be in Control’ är den del som handlar om att hålla våra kunders aktiviteter i kontroll så att deras upplevelse alltid är trevlig, kul och säker. Detta gör vi genom ett verktyg som kallas för PS-EDS, Player safety – Early Detection System.

Vi önskar bjuda in er till ett samtal där vi kommer att prata om hur vi med teknologin som grund kan värna om våra kunder samtidigt som vi kan erbjuda dom en den allra bästa upplevelsen.

Moderator är Willy Silberstein och med i samtalet är Snehal Richtal, Experience Owner Be in Control och Sören Thornlund, Head of Development, båda från Kindred Group.

 

Samtalet kommer att ske på engelska och online.

 

 

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Kindred Group
Maria Angell-Dupont