Expectrum och ABB bjuder in till en unik föreläsning med Fredrik Löfgren

Västerås
10.00 - 11.15

Teknikutveckling går i explosionsartad takt, det öppnar upp nya möjligheter i samhället, traditionella yrken utvecklas och behov av en rad nya yrken uppstår. Robotar är vanligt förekommande inom industrin men börjar även bli kollegor. Transporter blir allt mer självkörande och vi använder AI utan att vi ibland är medvetna om det. Teknikutvecklingen innebär en massa coola möjligheter, men också etiska dilemman.

Ta del av en föreläsning som blandar igenkänning, med aha-upplevelser, reflektioner och framtidshopp. En föreläsning i ett helt nytt format ni sent kommer glömma. Från IRL till VR!

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som har flera utmärkelser under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som AI och robotar medför. En sak är säker – det kommer förändra såväl arbetsmarknaden som vår vardag i grunden.

I den här föreläsningen följer eleverna med på en resa där teknikutvecklingen står i fokus. Hur kan vi förbereda eleverna för en arbetsmarknad i pågående utveckling med yrken som ännu inte finns? Ge dina elever rätt förutsättningar för framtiden och boka in din klass kostnadsfritt.

Föreläsningen är ett samarbete mellan expectrum och ABB.

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Expectrum i samarbete med ABB
Emelie Sadenfors