Digitalidag på Stockholms Centralstation!

Stockholm
10:00 - 16:00

Digitalidag på Stockholms Centralstation!

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av Digitalidag- och då vill vi hjälpa så många människor som möjligt att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen! Den 14 oktober mellan klockan 10.00 – 16.00 finns det möjlighet att få hjälp med att komma igång med digitala tjänster & verktyg på Stockholms centralstation!

Detta är vi väldigt glada för – då inspirationen till Digitalidag i Sverige- kommer ifrån det schweiziska initiativet DigitalDay där just centralstationer aktiveras under temadagen!

Syftet
Kanske har du frågor om vad man ska tänka på för att använda BankID på ett säkert sätt? Eller vill du veta mer om hur du kan få och hantera post, räkningar, kvitton och andra viktigheter digitalt? På centralen kommer du att kunna få tips och information av medarbetare från BankID, Betalningshjälpen (Mastercard) & Kivra för att antingen påbörja ditt digitala pussel eller komplettera med ytterligare digitala pusselbitar. Varmt välkommen!

Tid: Kl. 10:00 – 16.00
Plats: Stockholms Centralstation, övre plan i ankomsthallen

Medverkande aktörer:

Kivra
5.4 miljoner svenskar samlar sina viktigheter i Kivra. Få post, ta emot digitala kvitton, betala räkningar, ladda upp viktiga papper och mycket mer – allt i samma app.

BankID
BankID är en personlig e-legitimation för säker identifiering och underskrift hos banker, företag och myndigheter.  

Betalningshjälpen
Betalningshjälpen är ett initiativ, skapat av Mastercard i samarbete med SPF Seniorerna och Sveriges största banker, så att fler ska kunna delta i den digitala ekonomin och digitala tjänster & verktyg.

Har du frågor om aktiviteten på Stockholms Centralstation? Ring Digitalidag – 010-550 25 00!

Varmt välkommen!

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Kivra, BankID, Mastercard & Jernhusen
Kivra