Digital tsunami: VR, AR, AI… och AW!

Kristianstad
18.00 - 19.00

Föreläsning med Katarina Gospic. Vi firar invigningen av Digidel Kristianstad (Biblioteken i Kristianstads nya digitala lärcenter) med Digidel-meny och afterwork-föreläsning i Kulturkvarterets Café & Bistro. 

Tänk dig att kunna förutse cancer innan ens tumören uppstått, förutspå en epidemi innan det blir en pandemi, se till att val blir rakt igenom demokratiska eller varför inte göra oss koldioxidneutrala? Katarina Gospic, hjärnforskare, entreprenör och författare, framtidsspanar om virtual reality, artificiell intelligens och augmented reality och diskuterar digitaliseringens möjligheter utifrån sin bok Digital tsunami

Mat och dryck 
Café & Bistro håller öppet både innan och under evenemanget samt en timme efter att föreläsningen är slut. Beställ på plats eller boka bord i förväg på [email protected] eller 044 – 20 58 88.

Programmet ingår i kampanjveckan eMedborgarveckan, temadagen Digitalidag och invigningen av Digidel Kristianstad – ett digitalt lärcenter som arbetar för att öka den digitala kunskapen och delaktigheten i samhället. Verksamheten drivs av Biblioteken i Kristianstad / Kristianstads kommun.

 

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Digidel Kristianstad / Biblioteken i Kristianstad
Mimmi Ly