Digital delaktighet – temadag på Kontaktcenter i Katrineholms kommun

Katrineholm
10.00 - 16.00

Välkommen att lära dig mer om skolplattformar, e-tjänster eller hur du gör en ansökan till SFI och vuxenutbildning! Den 14 oktober kan du träffa kommunvägledarna på Kontaktcenter för att testa verktygen och få hjälp med att använda våra digitala tjänster. Hoppas vi ses!

  • Vägledning i att använda lärknuten
    Lärknuten är vår skolportal för dig som har barn i förskola, grundskola och fritidshem eller gymnasieskola i Katrineholms kommun. I Lärknuten finns alla e-tjänster samlade för dig som är vårdnadshavare. Vi visar dig hur du använder lärknuten.
  • Vägledning i e-tjänster för att ansöka till SFI eller kommunal vuxenutbildning
    På webben för Katrineholms kommun finns kommunens alla e-tjänster samlade. Kommunvägledarna vägleder i e-tjänsterna för ansökan och anmälan till kommunal vuxenutbildning, det vill säga grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning och påbyggnadsutbildning samt också för svenska för invandrare (SFI). E-tjänsterna innebär att din ansökan fylls i, signeras och skickas in digitalt direkt.
  • Vägledning i kommunens övriga e-tjänster
    I kommunens portal för e-tjänster  kan du uträtta ärenden när det passar dig bäst, en digital service dygnet runt. Kommunvägledarna vägleder i e-tjänsterna.
Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi vill veta vad digitalisering betyder för dig och varför?
Katrineholms kommun
Karin Rytter