Sousou & Maher Cissoko feat. Filip Jers

Stockholm
11:33 - 11:53

Hisnande improvisationer och sofistikerade rytmer, fylld av snabba vändningar och briljanta musikaliska strapatser. Spelglädjen och geografin förenar de här tre världsvirtouserna när de nu möts och delar sin musik och sina historier tillsammans. Repertoaren består av egenskrivna låtar med inspiration från Västafrika och influenser från jazz’n’blues.

Dessutom får vi höra artisternas tankar kring den digitalisering av musiken som skett under Covid-19 pandemin och hur de själva har anpassat sig i det nya digitala landskapet.

Maher Cissoko – kora / Sousou Cissoko – kora, gitarr och sång / Filip Jers – munspel / Filip Jers & Sousou Cissoko är medlemmar i tankesmedjan Unga tankar om musik.

Tankesmedjan Unga tankar om musik (UTOM) är ett fristående och politiskt oberoende nätverk, som arbetar för framtidens inkluderande, utmanande, toleranta och djärva kulturklimat. Nätverket består av unga yrkesverksamma från alla genrer och funktioner, som återkommande träffas och utbyter erfarenheter och idéer för att förbättra och stimulera musiklivet.

Denna aktivitet är en del av [email protected] Livesändning. Se fullständigt program här

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Unga tankar om musik
Josefin Kahraman