Nästa generations kompetensutveckling – För dig, teamet, organisationen & Sverige

Stockholm
14:00 - 15:00

Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare. Utmaningarna är många, men möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovation inom lärande och utveckling fullständigt exploderat. Men det är allt för få som känner till och drar nytta av den här innovationsvågen. Skillnaden mellan dem som hänger med och dem som står still växer rekordsnabbt. Det gäller lika mycket mellan individer, team, organisationer och nationer.

Den här inspirationsföreläsningen visar hur det livslånga lärandet kan göras konkret och smart genom Upskilling och Reskilling. Det blir en presentation i högt tempo med trender, case och massor av praktiska tips på innovativt lärande Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring organisationers kompetensutveckling och lärande.

Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig hos Utbildningsdepartementet. Han har skrivit två ledarskapsböcker. Den senaste, ”Förändringsprincipen”, kom våren 2019. Våren 2021 kommer Pärs nästa bok som handlar om hur vi kan innovera kompetensutveckling för chefer, team och hela organisationer.

Anslut via Zoom-länken med följande uppgifter:

Meeting ID: 983 2824 9125 
Passcode: 292496 

 

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Trygghetsstiftelsen
Jörgen Kihlgren

Den 1/10 lanseras alla Digitalidag-aktörer och aktiviteter!

Fredagen den 1/10 lanseras 1270 aktiviteter som arrangeras under Digitalidag den 15 oktober!