Kom igång med ditt vardagslärande!

Digitalt
09:00 - 16:30

En guide med konkreta tips på hur du kommer igång med ett kontinuerligt lärande i vardagen, långt bortom den där årliga heldagskonferensen eller tvådagarskursen. Förutsättningarna att komma igång är goda. Tack vare digital teknik är det lättare än någonsin att hålla igång sitt lärande. Här kan du även ta del av innehållet som film. Guiden är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och Google.

[email protected]: Grunderna i maskininlärning 9.00-10.00

En utbildning för dig som är nyfiken på att lära dig om grunderna i maskininlärning. Oavsett om det gäller att rekommendera filmer eller hjälpa forskare att bota sjukdomar är maskininlärning ett kraftfullt nytt verktyg med oanad potential. Lär dig hur maskininlärning bidrar till att förbättra tillvaron för människor och hjälper företag att växa. Digitala jag är ett samarbete mellan Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen.

Länk: Registrera dig 

[email protected]: Grunderna i kodning 10.30-11.30

Kod är drivkraften i allt från bärbara datorer, varuautomater och bilar. Men hur fungerar det? I denna utbildningen beskriver vi vad kod är, varför det finns så många programmeringsspråk och hur de är anpassade efter vissa specifika uppgifter. Det viktigaste av allt är att du får veta varför grundläggande kunskap om kodning är viktigt för dig. Digitala jag är ett samarbete mellan Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen.

Länk: Registrera dig

[email protected]: Sociala medier 12.00-13.00 

Under denna utbildning kommer vi att utforska olika sociala medieplattformar och skapa en innehållsstrategi för dina sociala medier. Lär dig vilket typ av innehåll personer helst interagerar med på sociala medier, hur du skriver interaktiva inlägg och mycket mer. Digitala jag är ett samarbete mellan Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen.

Länk: Registrera dig

[email protected]: Bygg en enkel webbplats 14.00-15.00

Under denna utbildning kommer vi att visa dig hur du bygger en enkel, kostnadsfri webbplats. Vi kommer att utforska möjligheterna med att ha en egen webbplats, visa praktiskt hur du kan gå tillväga och mycket mer. Digitala jag är ett samarbete mellan Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen.

Länk: Registrera dig

[email protected]: Sökordsoptimering & sökordsmarknadsföring (SEO/SEM) 15.30-16.30

Vad är det som gör att en hemsida hamnar högt bland sökresultat? Under denna utbildning går vi igenom hur du kan jobba med sökordsoptimering för att öka trafiken till din hemsida. Vi går också igenom hur betald sökordsmarknadsföring går till och hur du kan inkludera det i din marknadsföringsstrategi. Digitala jag är ett samarbete mellan Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen.

Länk: Registrera dig

Dela Aktivitet
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Arbetsförmedlingen & Google
Anders Gawell

Den 1/10 lanseras alla Digitalidag-aktörer och aktiviteter!

Fredagen den 1/10 lanseras 1270 aktiviteter som arrangeras under Digitalidag den 15 oktober!