Digitalidag 2024: Aktiviteter under vår och sommar

Riksorganisationen arrangerar Hela Sverige ska leva Landsbygdsriksdagen, 24-26 maj i Nyköping. Vi på Digitalidag - en del av Post- och telestyrelsen kommer att vara på plats tillsammans med våra kollegor från Digitaliseringsavdelningen på PTS.

Vi ser verkligen fram emot att lyssna och höra hur människor runt om i landet upplever #digitaliseringen och den snabba #AI utvecklingen. Som ni ser är vi väldigt taggade på att representera Post- och telestyrelsen (PTS) Digitalidag och dela med oss av våra insikter!

Senare i sommar deltar vi även under Järvaveckan, 29 maj – 1 juni och under Almedalsveckan, 24 – 28 juni. Följ våra livesändningar, panelsamtal och intervjuer på våra sociala medier. 

I bild från vänster: Lina Cronquist, Anders Hildingsson, Tommy Sjöström och Louise Karlsson.

För mer info om Digitalidag, vänligen besök  www.digitalidag.org . 

Om Digitalidag   
Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Målet är att inspirera alla människor till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen. Bakom Digitalidag står, förutom alla aktörer som engagerar sig, Forum för Omställning, DIGG, IVA, LO, Post- och telestyrelsen (PTS), SKR, Statens servicecenter och Svenska kyrkan.