Om oss

0
Dagar kvar

Välkommen till bloggen!

Tillsammans inspirerar vi alla till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen!

Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Målet är att inspirera alla till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen. Den 14 oktober 2022 medverkade 250 aktörer som tillsammans arrangerade 1000 aktiviteter på 215 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Vi ser nu fram emot den femte upplagan av Digitalidag som arrangeras den 13 oktober 2023!

Föregående
Nästa
0
Dagar kvar
Anslagstavlan SVT

11 dagar kvar!

Ni som följer Digitalidag vet att arbetet för att skapa årets temadag pågått under hela året. I syfte att skapa bäst tänkbara förutsättningar för att hjälpa så många som möjligt har vi haft hundratals möten under de gångna månaderna. I dessa möten har flera olika idéer och tankar diskuterats, och nu när vi är inne i slutspurten är det fantastiskt att se att detta nu blivit 1000 aktiviteter på 215 orter!

LÄS MER

Årets Digitalidag tillsammans med Handelshögskolan, Stockholm

När vi på Digitalidag grundades år 2019 kunde vi inte drömma om att rörelsen skulle växa sig så här stor, och för varje år som går blir vi allt större. Årets temadag arrangeras fredagen den 14 oktober och i år medverkar 250 aktörer som tillsammans arrangerar 1000 aktiviteter på 215 orter runt om i hela Sverige.

LÄS MER
Bild från kickoff för alla aktörer. I panelen: Veronica Råberg Schrello (längst till vänster) , Oscar Stege Unger (mitten) & Lina Cronquist (längst till höger). Louise Karlsson vid ett ståbord.

Digital kickoff – nu kör vi!

Idag arrangerade vi en digital kickoff för alla våra aktörer och intresserade för att gemensamt kicka igång slutspurten inför årets Digitalidag den 14 oktober.

LÄS MER

Digitala sändningar